پنجشنبه 2 آذر 1396   14:22:45
اين زيرپورتال امروز: 294
در امروز: 15620
اين صفحه امروز: 275
مدير امور مالي دانشگاه خبر داد:

گام بلند در صرفه جويي، مديريت بهينه منابع،جذب منابع جديد و پرداخت بدهي ها

اين روزهاي گرم تابستان، برخي از بخش هاي دانشگاه مانند حوزه رياست، اداري و مالي، عمراني، دانشجويي، آموزش و با تمام توان مشغول كار هستند كه در اين مصاحبه، مدير امور مالي دانشگاه كه علي رغم شرايط بسيار دشوار و پيچيده مالي، موفقيت هاي ارزشمندي را در مديريت مالي در كمتر از يكسال كسب نموده، به گزارش مختصري از اقدامات انجام شده در حوزه مربوطه پرداخته است كه تقديم مي شود
:

آقاي محمد شربتي مدير امور مالي دانشگاه در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومي در خصوص وضعيت مالي دانشگاه گفت: با صرفه جويي، مديريت بهينه منابع و جذب منابع جديد؛ در سال۹۵ و۹۶ بودجه دانشگاه با شرايط مناسبتري روبرو بوده است.

وي افزود: در بخش هاي عمراني، رشد بسيار قابل توجهي را شاهد بوديم كه باعث رونق گرفتن پروژه هاي عمراني و تسريع در تكميل پروژه ها شد. بخشي از اين بودجه از اوراق قرضه خزانه اسلامي كه بسيار مورد تاكيد دولت بود، تامين شد كه در اين خصوص از تلاشهاي حوزه مديريت طرح و برنامه تشكر مي كنم.

آقاي شربتي توجه به نيازها و پرداخت هاي علمي و پژوهشي اساتيد را از مهترين دغدغه دانشگاه بر شمرد و گفت: بخش اساسي معوقات اعضاي هيئت علمي دانشگاه تاكنون پرداخت شده است و اميدواريم بتوانيم به گونه اي عمل كنيم كه تا سال آينده هيچ يك از اساتيد فرهيخته و ارجمندمان از دانشگاه مطالبه مالي نداشته باشد.

آقاي شربتي افزود: در سال گذشته موفق شديم كه حدود ۱۵ ميليارد تومان از معوقات اعضاي هيئت علمي دانشگاه و حق الزحمه اساتيد حق التدريس را پرداخت كنيم و در تابستان نيز حق الزحمه پايان نامه ها تا پايان سال ۹۳ پرداخت شده است. حق الزحمه پايان نامه هاي سال ۹۴ و حق التدريس اساتيد مدعو سال ۹۵ نيز با هزينه اي حدود ۴ميليارد تومان بزودي پرداخت مي شود.

وي پيش بيني كرد تمامي معوقات اعضاي هيئت علمي دانشگاه تا سال ۹۷ تسويه شود.

شربتي همچنين گفت: در سال گذشته و امسال بسياري از بدهي هاي دانشگاه از جمله ۱ميليارد و۷۰۰ ميليون تومان بدهي به شهرداري قم و ۳۰۰ميليون تومان اداره آب پرداخت شد و همچنين ۸۰۰ميليون تومان بدهي به اداره برق و گاز بدهي وجود دارد كه بزودي تسويه خواهد شد.

اعتبارات لازم جهت توسعه۲۵ هزار متر مربع در فضاي آموزشي-رفاهي و ۲۰ هزار متر مربع محوطه سازي تامين شده است.

مدير امور مالي دانشگاه، با اشاره به اينكه هم اكنون ۹پروژه فعال در دانشگاه وجود دارد كه به زودي به بهره برداري خواهد رسيد، اظهار داشت: امسال با نظر رياست محترم دانشگاه و مساعدت مجموعه معاونت اداري و مالي و تلاش هاي همكاران در دفتر نظارت بر طرح هاي عمراني،۹ پروژه در حال احداث و بهره برداري در دانشگاه داريم كه تعدادي از آنها تا مهر ماه آماده بهره برداري خواهند شد.

وي افزود: با افتتاح اين پروژه ها ۲۵ هزار متر به فضاي آموزشي و ۲۰ هكتار به فضاي محوطه سازي دانشگاه افزوده خواهد شد كه اين رشد در ۲۰ سال اخير در دانشگاه بي سابقه بوده است.

وي با بيان اينكه حوزه امور مالي دانشگاه مسئوليت تامين اعتبار پروژه ها را دارد گفت: پروژه هايي تا كنون تامين اعتبار شده و در حال انجام است به شرح زير مي باشد:

۱- پروژه استخر دانشگاه با بودجه اي بالغ بر ۶.۵ ميليارد تومان كه تا مهر ماه افتتاح خواهد شد.

۲- پروژه ساختمان جديد مجتمع امام خامنه اي كه با افتتاح آن در مهر ماه،بيش از ۷هزار و۵۰۰ متر به فضاي آموزشي پرديس خواهران افزوده خواهد شد.

همچنين لازم به ذكر است كه فاز ۳ اين پروژه (چهارمين ساختمان مجتمع امام خامنه اي) نيز با ۶ هزار متر زيربنا تا سال۹۷ به بهره برداري خواهد رسيد.

۳- پروژه محوطه سازي ساختمان مجتمع امام خامنه اي با اعتباري بالغ بر ۳ ميليارد تومان مهرماه افتتاح خواهد شد.

۴- پروژه محوطه سازي حياط مركزي دانشگاه، فاز اول آن در پائيز ۹۶ با اعتباري بالغ بر ۳ ميليارد تومان بهره برداري خواهد شد

۵- پروژه اصلاح درب ورودي دانشكده الهيات

۶- پروژه تغيير كاربري ساختمان معصوميه

۷- پروژه دانشكده فني و مهندسي پسران كه مهر ماه به افتتاح خواهد رسيد و ۱۰ هزار متر به فضاي آموزشي دانشگاه افزوده خواهد شد. كه اعتبار هزينه شده براي اين پروژه بالغ بر ۱۵ ميليارد تومان پروژه ميباشد .

۸- پروژه آمفي تئاتر دانشكده الهيات با اعتباري بالغ بر ۶۰۰ ميليون تومان در مهر ماه به بهره برداري خواهد رسيد.

۹- پروژه محوطه سازي مسجد و مزار شهيد گمنام

۱۰- انعقاد قرارداد خريد تجهيزات آزمايشگاهي تا سقف ۷۵۰ ميليون تومان

۱۱- خريد تجهيزاتITتا سقف ۱۵۰ميليون تومان

۱۲- خريد تجهيزات ساختمان هاي جديد تا سقف ۴۰۰ميليون تومان