سه‌شنبه 3 بهمن 1396   01:40:44
اين صفحه امروز: 4
اطلاعیه هااطلاعیه ها

اطلاعيه بازديد اعضاي هيات علمي از شرکت تامکار اصفهان

دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه قم به منظور آشنا نمودن اساتيد محترم با مراکز تاثير گذار و مهم اقتصادي کشور، با هدف افزايش اطلاعات تخصصي و ترغيب اساتيد محترم جهت تعريف پروژه هاي کاربردي ، پس از رايزني با دبيرکل خانه ي صنعت، معدن، تجارت استان اصفهان مقدمات بازديد از شرکت و برگزاري نشست مشترکي با مديرعامل محترم گروه صنعتي تامکار اصفهان را فراهم نموده است. از اساتيد محترم خواهشمند است در صورت تمايل، اعلام آمادگي خود را  حداکثر دو ماه قبل از تاريخ مذکوراز طريق سيستم گردش مکاتبات اداري به اين دفتر ارسال فرمايند تا در صورت به حد نصاب رسيدن آمار افراد داوطلب، برنامه ريزي مناسب جهت بازديد انجام گيرد.
خواهشمند است با اعلام آمادگي به موقع، اين دفتر را در برنامه ريزي مناسب جهت بازديد ياري فرمائيد.
لازم به ذکر است گروه صنعتي تامکار  www.tamkar.com با مديريت "آقاي مهندس برکتين" با بيش از سال تجربه، ده ها پروژه  کلان در زمينه هاي مختلف صنعتي شامل صنايع نفت، گاز و پتروشيمي، صنايع دريايي، صنايع فولاد، صنايع کاني، صنايع آب و فاضلاب و سد سازي و صنعت ساخت توربين هاي بادي را اجرا نموده  و دريافت چند لوح تقدير ازجمله واحد نمونه استاني  و  واحد نمونه صنعتي کشوري در سال 1380- نخبه شايسته سال1384- رتبه برتر ماشين سازي صنايع معدني در سال 1388 و برند برتر سال1389  را در کارنامه ي خود دارد.

ديگر بخش ها درباره دانشگاه قم سامانه هاپيوندهاي مفيدارتباط با ما
آدرس پستي: قم - بلوار الغدير - بعد از شهرك قدس - دانشگاه قم